Top Gear

Top Gear op de BBC, iedere autoliefhebber kent het. Ieder ander persoon heeft er op z’n minst weleens van gehoord. Wat is nu de aantrekkingskracht van Top Gear en wat is er momenteel allemaal gaande met dit populaire programma?

Bij Top Gear winden ze er in de eerste plaats geen doekjes om. De drie presentatoren hebben absoluut geen moeite om bekende automerken helemaal de grond in te boren. Zo testen ze gerust een Ferrari met het oordeel dat het een waardeloze, veel te dure, wagen is. Deze eerlijkheid en directheid is waar Top Gear om bekend staat, en is één van de redenen dat dit zo’n populair programma is. Een andere reden zijn ongetwijfeld de presentatoren. Deze hebben allen een heel verschillend karakter en vullen elkaar perfect aan. Ze zijn tevens erg grappig met een flinke dosis Britse humor.

De presentatoren, daar gaat het momenteel echter een beetje mis. Deze 3 grappige mannen werken namelijk niet meer bij Top Gear. Een incident met één van de presentatoren betekende zijn ontslag, en de anderen zijn hem gevolgd. Momenteel werken ze met z’n drieën hard aan een nieuwe show voor Amazon.com.

De BBC is hun stokpaardje dus kwijt, en Amazon is binnenkort een kraker van een show rijker. De BBC probeert Top Gear te herstarten maar zonder deze mannen als presentatoren vrees ik het ergste. RIP Top Gear.

topgear, auto's, show

(Visited 134 times, 1 visits today)